Grad NOVSKA Službene stranice

NATJEČAJ za imenovanje ravnatelja/ice Dječjeg vrtića „Radost“ Novska

Na temelju članka 37. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju („Narodne novine“ br. 10/97, 107/07. i 94/13.) i članka 53. Statuta Dječjeg vrtića „Radost“ Novska, Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Radost“ Novska raspisuje

N A T J E Č A J
za imenovanje ravnatelja/ice Dječjeg vrtića „Radost“ Novska

UVJETI:

Za ravnatelja vrtića može biti imenovana osoba koja ispunjava uvjete za odgojitelja ili stručnog suradnika, sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju („Narodne novine“ broj: 10/97, 107/07. i 94/13.) , te ima najmanje 5 godina radnog staža u djelatnosti predškolskog odgoja.

Osim navedenih uvjeta kandidati moraju ispunjavati opće i zakonom propisane uvjete.

Ravnatelj/ica se imenuje na razdoblje od četiri godine. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

U prijavi na natječaj obavezno se navode podaci podnositelja prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, po mogućnosti adresa e-pošte).

Uz pisanu prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti:
- životopis i detaljan opis dosadašnjeg rada - dokaz o stručnoj spremi, odnosno o odgovarajućoj razini i vrsti obrazovanja ( preslik diplome )
- dokaz o radnom stažu ( preslik radne knjižice i/ili potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Zavoda)
- dokaz o državljanstvu ( preslik domovnice )
- uvjerenje o položenom stručnom ispitu - uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak ( ne stariji od 6 mjeseci )
- program rada Dječjeg vrtića „Radost“ Novska za mandatno razdoblje Priloženu natječajnu dokumentaciju ne vraćamo.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu : Dječji vrtić „Radost“ Novska, ulica Ivane Brlić Mažuranić 1, Novska, s naznakom: „Natječaj za ravnatelja/icu“.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
O imenovanju ravnatelja kandidati će biti obaviješteni pisano u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijave.

Dječji vrtić „Radost“ Novska